Societatea noastră vine în sprijinul dumneavoastră cu urmatoarele servicii:

CONSULTANȚĂ DE SECURITATE


Gardă de corp, transport valori, pază obiective, protecție informativă pentru persoane și firme, manipulare documente, protecție executivă. Avem posibilitatea de a va recomanda cele mai bune soluții verificate pentru protecția firmei, familiei, a locuinței, a afacerii dumneavoastră împotriva oricărui tip de agresiune sau incendii. Datorită experienței specialiștilor angajați la firma nostra va putem indica aproximativ toate punctele vulnerabile ale dumneavoastră sau ale afacerii dumneavoastră, din punct de vedere al securității, și modul în care se pot înlătura. Specialiștii firmei noastre va pot îndruma, de asemenea, în alegerea celui mai bun sistem anti efracție, atât electronic cât și mecanic (uși metalice, yale, grilaje, folii anti-efracție, garduri, poziționarea instalațiilor de iluminat etc.). Firma noastră beneficiază de expertiză în domeniu și consideră că este mai bine să prevenim problemele prin evaluarea factorilor de risc, decât să învățăm din propriile greșeli care pot avea consecințe grave.


SERVICII DE PAZĂ A OBIECTIVELOR, BUNURILOR ȘI VALORILOR.


Pentru acest mod de prestare a serviciilor, firma noastră are următoarele propuneri:
1. Agenți de pază, foarte bine instruiți, bine echipați, dotările de autoapărare fiind de ultimă generație (bastoane extensibile, gen castet, lanterne metalice, electroșocuri, spray de mic litraj iritant lacrimogen, pistoale cu bile de cauciuc și gaze paralizante, stații de emisie recepție etc.).
2. Agenți de pază, având numeroase cursuri de perfecționare în protecția bunurilor și valorilor, specializați în control acces, patrulare și pază unor obiective importante cum ar fi : sedii de firme, depozite, fabrici, instituții publice, instituții de învățământ sau cercetare etc. Aceștia, de obicei sunt echipați în uniforma societății, dar la cererea beneficiarului pot fi îmbrăcați cu o ținuta civila sau de protocol. Aceștia au în dotare castet, lanterne metalice, electroșocuri, spray de mic litraj iritant lacrimogen, pistoale cu bile de cauciuc și gaze paralizante, stații de emisie recepție, telefoane mobile sau orice alt mijloc ce poate duce la îîndeplinirea cu celeritate a sarcinilor prevazute în fișa postului, care nu încalcă prevederile legale.
3. Agenți specializați în pază și protocol, reprezentând a treia categorie, un grup de agenți de elita având o înaltă pregătire profesionala în domeniu, bine pregătiți fizic și psihic, specializați în : control acces persoane, control acces autovehicule, control acces administrativ .


SERVICII DE GARDĂ DE CORP


Agenții specializați în acest gen de misiuni sunt dotați cu produse de bună calitate aici amintind atât armamentul din dotare cât și celelalte mijloace necesare înfăptuiri misiunii, echipamentul fiind performant, de ultimă generație, oferă o siguranță deosebită atât utilizatorului cât și persoanei protejate.

SERVICII DE MONITORIZARE ȘI INTERVENȚIE


Acest serviciu oferit de societatea noastră vă stă la dispoziție 24/24 de ore, societatea având posibilități pentru dirijarea echipelor de intervenție la caz, atât în cazul efracțiilor cât și pentru stingerea incendiilor, intervenția la scăpări de gaze sau ajutorul acordat forțelor de ordine în cazul incendiilor sau tulburării grave a ordini și liniștii publice.

INSTALARE SISTEME DE ALARMA ÎMPOTRIVA EFRACȚIEI, PROIECTAREA ȘI INSTALAREA ACESTORA


Societatea instalează sisteme de alarmă, sisteme de control acces, sisteme de supraveghere video, sisteme de prevenire a incendiilor, de securizare a autovehiculelor, al apartamentelor, a depozitelor, fabricilor, instituțiilor publice, unități bancare etc. Produsele utilizate sunt de calitate superioară garantate minim 24 de luni. În acest domeniu specialiștii noștri pot efectua expertizei, audit cât și instalări începând cu sisteme simple mergând până la dispecerate sau sisteme de protejarea tezaurelor bancare.

INVESTIGAȚII PRIVATE PRIN AGENȚIA DE DETECTIVI PARTICULARI, prestate în mod direct sau prin firme componente ale grupului nostru,dar exploatate cu maxima eficiență și responsabilitate prin intermediul FERRATA GUARD SECURITY SRL.


Aceste activități acoperă un spectru larg de date și informații pentru siguranța și liniștea dvs:verificarea personalului la angajare cat și in timpul activității, verificarea loialității,stabilirea conduitei chi moralității unei persoane,protecția informativa a unei societăți sau persoane,identificarea unor vulnerabilități și factori de risc împotriva scurgerii de informații economice și/sau tehnologice,verificarea seriozității și solvabilității partenerilor de afaceri,identificări de persoane,identificarea unor bunuri care fac obiectul unor litigii și asistenta juridica de specialitate,identificarea unor martori sau probe in procese civile sau penale,protecția martorilor etc.